IMG_E0399.jpg

Avui l’Uli ha tornat a visitar la seva veterinària, la Irene. Visita rutinària i per vacunar-lo de la ràbia. A Catalunya no cal fer-ho però com allà a on vagi és molt probable que vingui l’Uli no està de més vacunar-lo per si de cas. Sempre em sorprèn el comportament de l’Uli amb la seva veterinària. Ell que és un terratrèmol, menys quan dorm, es queda parat amb la Irene. Es deixa fer de tot amb una calma sorprenent. Li toca la panxa, les cames, li obre la boca, li mira les orelles, l’ausculta, li posa el termòmetre a l’annu i tot això amb una actitud beatifica. Ah… i la punxada de la vacuna la rep com si fos el vol d’una mosca a la qual no  dóna cap rellevància. Suposo que això deu passar amb la major part dels gossos però, de ben segur, que no és el mateix amb els infants nostres. En aquest cas la primera exploració o vacuna la reben com si res però l’actitud sol canviar i molt a partir la segona visita o vacuna. Suposo que el nostre cervell és capaç de desenvolupar molt precoçment mecanismes de defensa i reaccions de por. Això o és que els gossos estan tan convençuts, i l’Uli en aquest cas, que la Irene no li farà cap mal que no tem res dolent d’ella.

Durant la visita comentem la gran millora de l’Uli. No només ha tornat a excavar la terra de les torretes i a enfarinar-se amb ella, també s’ha convertit en un lector compulsiu i com que no acaba d’entendre el que l’autor vol dir al seu llibre, tracta de trobar una solució amb la seva boca i, molt especialment, amb els seus ullals. Aquí podeu veure una prova de la seva nova afició. Li haig de fer entendre que ell és un animalot que no en té ni idea de llegir com jo no en tinc d’anar olorant i identificar tot allò que ell troba pel carrer. Em ve feina.

..IMG_0413.jpg

Hoy Uli ha vuelto a visitar a su veterinaria, Irene. Visita rutinaria y para vacunarlo de la rabia. En Catalunya no hay que hacerlo pero como allá donde vaya yo es muy probable que venga  Uli no está de más vacunarlo por si acaso. Siempre me sorprende el comportamiento del Uli con su veterinaria. Él que es un terremoto, menos cuando duerme, se queda arrobado con Irene. Se deja hacer de todo con una calma sorprendente. Le toca la barriga, las piernas, le abre la boca, le mira las orejas, lo ausculta, le pone el termómetro en el ano y todo esto con una actitud beatifica. Ah… y el pinchazo de la vacuna la recibe como si fuera el vuelo de una mosca a la cual no  da ninguna relevancia. Supongo que esto debe de pasar con la mayor parte de los perros pero, a buen seguro, que no es lo mismo con nuestros  niños. En este caso la primera exploración o vacuna la reciben como si nada pero la actitud suele cambiar y mucho a partir la segunda visita o vacuna. Supongo que nuestro cerebro es capaz de desarrollar muy precozmente mecanismos de defensa y reacciones de miedo. Esto o es que los perros están tan convencidos, y  Uli en este caso, que Irene no le hará ningún daño que no teme ningún mal de ella.

Durante la visita comentamos la gran mejora de la Uli. No sólo ha vuelto a excavar la tierra de las macetas y a  enharinarse con ella, también se ha convertido en un lector compulsivo y cómo que no acaba de entender lo que el autor quiere decir a su libro, trata de encontrar una solución con su boca y, muy especialmente, con sus colmillos. Aquí podéis ver una prueba de su nueva afición. Le tengo que hacer entender que él es un animalucho que no tiene ni idea de leer como yo no la  tengo de ir oliendo e identificando todo aquello que él encuentra por la calle. Tendré trabajo…

IMG_0418.jpg