Si no tens més remei,  és un mal menor deixar el teu gos a una persona que te’l cuidi quan tu no ho pots fer per alguna raó o altra. De tota manera, el teu gos mai estarà tan bé com amb tuSón fets contrastats. Tan física com emocionalment l’Uli fa un canvi espectacular en les primeres 24 hores de tornar a casa després d’una estada fora. Torna a ser feliç.
Si no queda más remedio, es un mal menor dejar tu perro a una persona para que lo cuide cuando tu no lo puedes hacer por una razón u otra.  De todas formas, tu perro nunca estará tan bien como contigo. Son hechos contrastados. Tanto física como emocionalmente Uli hace un cambio espectacular en las primeras 24 horas tras volver a casa. Vuelve a ser feliz

Aquí és a on estic bé / Aquí es donde estoy bien
Segueixo sent un cadell / Sigo siendo un cachorro